- در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی وردپرس را از پشتیبان گیری مرحله به مرحله بازیابی کنید
آیا نیاز به بازیابی وردپرس از یک فایل پشتیبان دارید؟
پشتیبان گیری به شما کمک می کند تا در صورت بروز مشکل، وب سایت خود را بازیابی کنید. با این حال، بازیابی وردپرس از یک فایل پشتیبان برای مبتدیان آسان نیست.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی وردپرس را از پشتیبان گیری مرحله به مرحله بازیابی کنید
آشنایی با پشتیبان گیری و بازیابی وردپرس
راه های مختلفی برای ایجاد پشتیبان برای سایت وردپرسی شما وجود دارد. بهترین راه برای ایجاد پشتیبان استفاده از افزونه پشتیبان وردپرس است .
از طرف دیگر، می توانید یک نسخه پشتیبان دستی از پایگاه داده وردپرس خود ایجاد کنید و فایل های وردپرس خود را با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP دانلود کنید .
بازیابی وردپرس از فایل پشتیبان کاملاً به نحوه ایجاد پشتیبان بستگی دارد. به عنوان مثال، نسخه های پشتیبان ایجاد شده با استفاده از BackupBuddy یا Duplicator را می توان با استفاده از همان افزونه بازیابی کرد. به طور مشابه، پشتیبان گیری دستی باید به صورت دستی بازیابی شود.
بسیاری از کاربران وردپرس از کل وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه نمی کنند. در عوض، آنها فقط از تم وردپرس ، فهرست آپلودها و پایگاه داده وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه می کنند. این باعث کاهش حجم پشتیبان آنها می شود اما مراحل مورد نیاز برای بازیابی سایت را افزایش می دهد.
مهم نیست که چگونه پشتیبان خود را ایجاد می کنید، مراحل اولیه یکسان است.
بیایید نگاهی به نحوه بازیابی سایت وردپرس خود از نسخه پشتیبان بیندازیم. از آنجایی که ما روشهای مختلف بازیابی را پوشش میدهیم.
بازیابی وردپرس با استفاده از Duplicator Pro
بازیابی وردپرس از فایل پشتیبان BackupBuddy
بازیابی پایگاه داده وردپرس از پشتیبان گیری با استفاده از phpMyAdmin
بازیابی نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس با استفاده از سی پنل
بازیابی دستی فایل های وردپرس با استفاده از FTP
عیب یابی مشکلات بازیابی نسخه پشتیبان وردپرس
کارهایی که باید بعد از بازیابی سایت وردپرس خود انجام دهید
توجه: این راهنما در مورد بازیابی سایت وردپرس از پشتیبان است.
بازیابی وردپرس با استفاده از Duplicator Pro
لDuplicator یکی از بهترین افزونه های پشتیبان وردپرس است. مهاجرت و پشتیبان گیری از سایت شما را بسیار آسان می کند.
ابتدا باید مطمئن شوید که یک نسخه پشتیبان کامل از سایت وردپرس خود ایجاد شده توسط Duplicator دارید.
در مرحله بعد، باید فایل پشتیبان را در رایانه خود دانلود کنید. این یک کپی کامل از فایل های وردپرس شما خواهد بود که شامل تم ها، افزونه ها، تنظیمات و موارد دیگر می باشد.
اگر نسخههای پشتیبان شما در یک مکان ذخیرهسازی راه دور مانند Dropbox، Google Drive یا OneDrive ذخیره میشوند، میتوانید فایلهای پشتیبان خود را از آن مکانها در رایانه خود دانلود کنید.
در مرحله بعد، باید از طریق FTP به هاست خود متصل شوید و تمام فایل های وردپرس را حذف کنید. پس از آن باید دوباره وردپرس را نصب کرده و وارد وبسایت خود شوید.
باید افزونه Duplicator را نصب و فعال کنید.
پس از فعال سازی، می توانید به Duplicator Pro » Import از داشبورد وردپرس خود بروید. در مرحله بعد، میتوانید فایل بایگانی را به سادگی با کشیدن و رها کردن یا کلیک کردن روی دکمه «Select file» آپلود کنید
اکنون افزونه فایل آرشیو را آپلود می کند و جزئیات را به شما نشان می دهد.
می توانید جزئیات را بررسی کنید و سپس روی دکمه “Continue” کلیک کنید
در مرحله بعد، باید یک نقطه بازیابی برای بازگرداندن سریع سایت خود به تاریخ قبلی تعیین کنید.
پس از انجام این کار، می توانید روی دکمه “Set” کلیک کنید
پس از آن، یک URL بازیابی دریافت میکنید که میتوانید آن را به صورت ایمن ذخیره کنید تا در آینده از آن استفاده کنید.
از اینجا میتوانید به پایین اسکرول کنید و روی دکمه «Launch Installer» یا (راهاندازی نصبکننده) کلیک کنید
بعد، شما باید بسته را مستقر کنید. این افزونه یک نمای کلی از جزئیات نصب ارائه می دهد. این به شما امکان میدهد یک سایت کامل نصب را انتخاب کنید یا یک سایت واحد را بازیابی کنید.
میتوانید گزینه «Restore single site» را انتخاب کرده و به پایین بروید تا روی دکمه «Continue» کلیک کنید
اکنون یک پنجره جدید با تأیید نصب باز می شود.
برای ادامه میتوانید روی دکمه Ok کلیک کنید.
اکنون نصب کننده شروع به استخراج فایل های آرشیو می نماید. پس از انجام آن، باید نتایج نصب را مشاهده کنید.
برای نهایی کردن نصب نسخه پشتیبان خود، می توانید به سادگی روی دکمه «Admin Login» کلیک کنید.
وارد داشبورد وردپرس خود شوید.
تمام شد، شما با موفقیت سایت وردپرس خود را از پشتیبان Duplicator بازیابی کرده اید.
بازیابی وردپرس از فایل پشتیبان افزونه BackupBuddy
BackupBuddy یک افزونه محبوب پشتیبان گیری وردپرس است. اگر از BackupBuddy برای ایجاد پشتیبان استفاده کرده اید، این بخش برای شما مناسب است.
BackupBuddy یک راه بسیار راحت برای بازیابی وردپرس از پشتیبان ارائه می دهد. شما باید به وب سایت وردپرس خود وارد شوید و به صفحه BackupBuddy » Restore/Migrate بروید.
شما باید یک کپی از فایل importbuddy.php را دانلود کنید. در این فرآیند، از شما خواسته می شود یک رمز عبور برای ImportBuddy ارائه دهید. این رمز عبور در هنگام بازیابی وب سایت استفاده خواهد شد.
در مرحله بعد، اگر قبلاً این کار را نکرده اید، باید یک نسخه از فایل پشتیبان خود را دانلود کنید. می توانید آن را از BackupBuddy » Backups یا مقصدی که برای ذخیره نسخه های پشتیبان خود استفاده کرده اید دانلود کنید.
هنگامی که فایل زیپ پشتیبان و importbuddy.php را در رایانه خود ذخیره کردید، با استفاده از FTP به وب سایت خود متصل شوید .
اگر یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت خود دارید، تمام فایل ها و پوشه ها را از سرور خود حذف کنید.
با این حال، اگر یک نسخه پشتیبان کامل در اختیار ندارید، ابتدا باید فایلهایی را که نسخه پشتیبان تهیه نکردهاید دانلود کنید. هنگامی که مطمئن شدید از همه چیز بک آپ گرفته اید، اقدام به حذف تمامی فایل ها و پوشه ها از دایرکتوری ریشه وب سایت خود کنید.
در مرحله بعد، شما باید فایل های پشتیبان BackupBuddy و importbuddy.php خود را در پوشه ریشه وب سایت خود آپلود کنید.
هنگامی که هر دو فایل در سرور آپلود شدند، از importbuddy.php در مرورگر وب خود بازدید کنید. در فهرست اصلی وب سایت شما قرار دارد، بنابراین URL آن چیزی شبیه به:
http://www.example.com/importbuddy.php
اکنون ImportBuddy رمز عبوری که هنگام دانلود ImportBuddy ایجاد کرده اید را می خواهد.
در صفحه بعدی، ImportBuddy فایل پشتیبان را که آپلود کرده اید نمایش می دهد. در صورتی که فایل پشتیبان خود را با استفاده از FTP آپلود نکرده اید، می توانید بر روی تب آپلود کلیک کنید تا فایل پشتیبان هم اکنون آپلود شود.
اگر فایل های پشتیبان خود را در سرویس ابری، ذخیره کردهاید، میتوانید اکنون با کلیک بر روی تب ذخیره به آن متصل شوید. پس از انتخاب دیتابیس خود، برای ادامه روی Next Step کلیک کنید.
ImportBuddy فایل پشتیبان شما را از حالت فشرده خارج می کند و زمانی که فایل ها را استخراج کرد، یک پیام موفقیت آمیز به شما نشان می دهد. برای ادامه روی دکمه مرحله بعدی کلیک کنید.
در صفحه بعدی، ImportBuddy از شما می خواهد که URL سایت و اطلاعات پایگاه داده را ارائه دهید.
اگر یک وب سایت وردپرس هک شده را بازیابی می کنید یا سعی در حذف بدافزار دارید، نباید از پایگاه داده قدیمی خود استفاده کنید.
می توانید با استفاده از phpMyAdmin جداول را از پایگاه داده قدیمی خود حذف کنید یا با استفاده از cPanel یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید. پس از ایجاد یک پایگاه داده جدید یا خالی کردن پایگاه داده قبلی، اطلاعات پایگاه داده جدید را وارد نمایید.
از طرف دیگر، اگر مطمئن هستید که سایت شما هک نشده است، می توانید از همان پایگاه داده قدیمی استفاده کنید.
برای ادامه روی دکمه next کلیک کنید و ImportBuddy اکنون تنظیمات پایگاه داده شما را آزمایش کرده و داده های شما را وارد می کند. پس از انجام آن، برای ادامه روی مرحله بعدی کلیک کنید.
اکنون ImportBuddy آدرس ها، مسیرها و غیره سایت شما را به روز می کند. پس از آن از شما خواسته می شود تا سایت خود را آزمایش کنید. اگر همه چیز خوب کار می کند، پس شما با موفقیت وب سایت خود را بازیابی کرده اید
در صفحه ImportBuddy، روی دکمه «پاک کردن و حذف فایلهای موقت» (به انگلیسی: Clean up and remove temporary files) کلیک کنید. با این کار داده های موقت در پایگاه داده و فایل های ایجاد شده در حین بازیابی حذف می شود.