چرا برای وبلاگ وردپرس خود به CDN نیاز دارید؟ [اینفوگرافیک]
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چرا برای وبلاگ وردپرس خود به CDN نیاز دارید.
آیا نمی دانید CDN یا «شبکه تحویل محتوا» چیست و چرا برای وب سایت شما مهم است؟
اگر به دنبال افزایش سرعت سایت وردپرس خود هستید، CDN ابزار بسیار ارزشمندی است. به سرعت محتوا را در مکان های مختلف به کاربر نهایی ارائه می دهد و تجربه کاربر را بهبود می بخشد.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چرا برای وبلاگ وردپرس خود به CDN نیاز دارید.
اینفوگرافیک
برای اینکه بفهمید CDN چیست، کافی است روی تصویر بالا کلیک کنید تا اینفوگرافیک را مشاهده کنید. همچنین می توانید برای جزئیات مکتوب به خواندن مقاله ما ادامه دهید.
CDN چیست؟
CDN مخفف Content Delivery Network است که شبکه ای از سرورها است که محتوای استاتیک کش شده را از وب سایت ها به کاربران بر اساس موقعیت جغرافیایی کاربر تحویل می دهد.
اگر این به نظر طاقت فرسا به نظر می رسد، پس بیایید آن را با کلمات ساده تر تجزیه کنیم.
CDN چگونه کار می کند؟
معمولاً وقتی کاربر به وبلاگ وردپرس شما می آید، مرورگر او وب سایت را از سرور میزبان وب شما دریافت می کند. سرور میزبان وب شما در یک مکان فیزیکی، به عنوان مثال، تهران، تبریز و یا در یکی از دیتاسنترهای خارجی واقع شده است.
این بدان معنی است که هر کاربر به این یک سرور در تهران برای مشاهده وب سایت وردپرس شما دسترسی دارد. حال اگر حجم ترافیک بالایی دارید، می توانید سرور خود را بیش از حد بارگذاری کنید که منجر به کندی بارگذاری سایت یا حتی خرابی سرور می شود.
اینجاست که CDN به کار می آید. CDN شبکه ای از سرورها است که در سراسر جهان پخش شده اند. وقتی از CDN استفاده می کنید، محتوای استاتیک شما در تمام این سرورها ذخیره و ذخیره می شود.
محتوای ثابت شامل تصاویر، استایل ها (فایل های CSS)، جاوا اسکریپت و موارد دیگر است. هنگامی که یک کاربر از وب سایت شما بازدید می کند، فناوری CDN آنها را به نزدیک ترین سرور به مکان خود هدایت می کند.
به عنوان مثال، اگر سرور اصلی شما در تهران، میزبانی می شود، و شخصی از انگلستان، سعی می کند به آن دسترسی پیدا کند، سپس به نزدیک ترین سرور، که ممکن است در لندن باشد، هدایت می شود.
این تعداد پرش های اینترنتی مورد نیاز برای انتقال فایل های ثابت به کاربر نهایی شما را محدود می کند. از آنجایی که رایانه کاربر از نظر موقعیت مکانی به سرور CDN نزدیکتر است، فایلها سریعتر بارگذاری میشوند.
با در دسترس قرار دادن محتوای خود در چندین سرور در سراسر جهان، می توانید صفحات خود را از دیدگاه کاربر سریعتر بارگذاری کنید. به عبارت ساده، هرچه سرور CDN به جایی که کاربر شما است نزدیکتر باشد، کاربر سریعتر محتوا را دریافت می کند.
ممکن است تعجب کنید که آیا یک CDN ارزش آن را در وب سایت شما دارد یا خیر. بیایید ببینیم چرا به آن برای وبلاگ وردپرس خود نیاز دارید.
چرا برای وبلاگ وردپرس خود به CDN نیاز دارید؟
داشتن CDN می تواند بر عملکرد وب سایت شما تأثیر بگذارد و تجربه کاربر را افزایش دهد. در زیر برخی از مزایای استفاده از CDN آورده شده است:
- سرعت – یک CDN به بهبود زمان بارگذاری صفحه سایت شما و افزایش سرعت آن کمک می کند.
- مقاومت در برابر خرابی – استفاده از CDN به شما این امکان را می دهد که به جای داشتن ترافیک 100% به سرور اصلی، بار را بین چندین سرور توزیع کنید و احتمال خرابی آن را کاهش دهید
- تجربه کاربری بهبود یافته – با CDN که وب سایت شما را سریعتر می کند، متوجه کاهش نرخ پرش در سایت خود خواهید شد. همچنین تعداد صفحات مشاهده شده توسط هر کاربر را افزایش می دهد. واضح است که یک سایت سریع به معنای بهبود تجربه کاربری است.
- بهبود سئو – گوگل اعلام کرده است که سایت های سریعتر در موتورهای جستجو رتبه بالاتری دارند. CDN می تواند سئوی وردپرس شما را تقویت کند و به شما در دستیابی به رتبه بندی کلمات کلیدی بالاتر کمک کند.
بهترین CDN برای وردپرس کدام است؟
خدمات CDN وردپرس زیادی در بازار وجود دارد. ما Bunny.net را به عنوان بهترین ارائه دهنده CDN که برای وب سایت وردپرس خود استفاده می کنید توصیه می کنیم. آنها سرورهایی در سراسر جهان دارند و برنامه های قیمتی مقرون به صرفه ارائه می دهند.
اگر به دنبال یک سرویس CDN هستید که ویژگی های امنیتی را نیز ارائه دهد، پیشنهاد می کنیم از Cloudflare استفاده کنید. آنها یک فایروال قدرتمند وردپرس و CDN را برای محافظت از سایت شما در برابر تهدیدات مختلف و در عین حال تضمین زمان بارگذاری سریع ارائه می دهند.
Sucuri یکی دیگر از گزینه های عالی برای CDN است که ویژگی های امنیتی را ارائه می دهد.
همچنین CDN های ایرانی نیز وجود دارد که می توانید از آنها استفاده بفرمایید از جمله آروان کلود و ابردراک.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بدانید چرا برای وبلاگ وردپرس خود به CDN نیاز دارید. همچنین ممکن است بخواهید راهنمای ما در مورد نحوه دریافت گواهینامه SSL رایگان برای وب سایت وردپرس را نیز مطالعه نمایید.