آموزش وردپرس

راه های حل مشکل ورود به پیشخوان وردپرس

وقتی پیشخوان وردپرس قفل شده است چه کاری باید انجام دهید (wp-admin)

پارس وی دی اس
نکات برگزیده مطلب
  • در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که در صورت قفل شدن پیشخوان وردپرس (wp-admin) چه کاری انجام دهید تا بتوانید دوباره به سایت خود دسترسی پیدا کنید

آیا برای ورود به بخش مدیریت وردپرس خود مشکل دارید؟

این می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود، که عیب یابی را برای مبتدیان دشوار می کند.

در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که در صورت قفل شدن پیشخوان وردپرس (wp-admin) چه کاری انجام دهید تا بتوانید دوباره به سایت خود دسترسی پیدا کنید

راه های حل مشکل ورود به پیشخوان وردپرس

چرا پیشخوان وردپرس شما قفل شده است؟

ما اغلب از کاربرانی می شنویم که از بخش مدیریت وردپرس قفل شده اند . این ناامید کننده است و می تواند بهره وری شما را متوقف کند. شما نمی توانید در وب سایت وردپرس خود پست بنویسید، به نظرات پاسخ دهید یا کاری انجام دهید .

اگر برای ورود به سایت شخص دیگری مشکل دارید، باید با مالک یا مدیر سایت تماس بگیرید تا آنها را مطلع کنید. آنها می توانند توضیح دهند که چرا شما دسترسی ندارید، یا برای حل مشکل با شما همکاری کنند.

اگر شما مالک سایت هستید، می توانید مراحل عیب یابی ما را در زیر دنبال کنید.

چند دلیل وجود دارد که چرا پیشخوان وردپرس قفل می شود، بنابراین اجازه دهید هر یک از آنها را یک به یک بررسی کنیم. امیدواریم از طریق این فرآیند حذف، بتوانید راه حل مشکل خود را بیابید.

با این اوصاف، بیایید نگاهی به برخی از مراحلی که می توانید در صورت قفل شدن از مدیریت وردپرس بردارید، بیاندازیم. می توانید از لینک های زیر برای پیمایش سریع به پیام خطایی که مشاهده می کنید استفاده کنید

 

خطا در برقراری اتصال پایگاه داده
خطا در برقراری اتصال پایگاه داده ورودپرس

آیا هشدار «خطا در برقراری اتصال پایگاه داده» را در هر صفحه از سایت خود می بینید؟ این پیام به دلایل مختلفی مانند پایگاه داده خراب یا مشکلات سرور میزبانی وب شما نشان داده می شود.

اگر هنگام تلاش برای ورود به سیستم با این خطا مواجه شدید،

 

خطای Internal Server Error (کد خطا 500)

خطای داخلی سرور (کد خطا 500)

یکی دیگر از خطاهای وردپرس که ممکن است یک مبتدی با آن مواجه شود «خطای داخلی سرور» (انگلیسی Internal Server Error) یا گاهی «خطای داخلی سرور 500»(به انگلیسی 500 Internal Server Error) است. این خطا زمانی نمایش داده می شود که مشکلی وجود داشته باشد، اما سرور قادر به شناسایی محل مشکل نیست.

 

خطای Not Found (کدخطا 404)

گاهی اوقات کاربران هنگام تغییر آدرس وردپرس و آدرس سایت در تنظیمات وردپرس خود اشتباه می کنند. دفعه بعد که سعی می کنند وارد بخش مدیریت خود شوند، خطای «خطای 404 – یافت نشد» را مشاهده می کنند.
تنظیم آدرس وردپرس و آدرس سایت در وردپرس

 

خظای Forbidden Error (کد خطا 403)

خظای Forbidden Error (کد خطا 403)

برخی از کاربران گزارش می دهند که هنگام تلاش برای ورود به wp-admin، خطای HTTP Error 403 – Forbidden را مشاهده کرده اند. این خطا می تواند ناشی از مجوزهای فایل نادرست، پلاگین های امنیتی با کدگذاری ضعیف یا پیکربندی سرور شما باشد.

 

خطای Unauthorized Error (کد خطای 401)

خطای Unauthorized Error (کد خطای 401)
پیام دیگری که ممکن است هنگام قفل شدن سایت وردپرس خود مشاهده کنید، خطای 401 است. گاهی اوقات این خطا با پیامی همراه می شود که می گوید «دسترسی به دلیل اعتبار نامعتبر ممنوع است» یا «مجوز لازم است».

اگر پوشه مدیریت وردپرس خود را با رمز عبور محافظت کرده باشید، می توانید این پیام را ببینید. همچنین می تواند ناشی از افزونه امنیتی وردپرس یا اقدامات امنیتی انجام شده توسط شرکت میزبان شما باشد.

 

محدودیت در ورود

محدودیت ورود در وردپرس

به طور پیش فرض، وردپرس به کاربران اجازه می دهد تا هر چند بار که می خواهند رمز عبور را وارد کنند. هکرها ممکن است سعی کنند با استفاده از اسکریپت هایی که ترکیب های مختلفی را وارد می کنند تا زمانی که وب سایت شما کرک شود از این موضوع سوء استفاده کنند.

برای جلوگیری از این امر، توصیه می‌کنیم تعداد تلاش‌های ناموفق برای ورود به سیستم را برای هر کاربر محدود کنید . با این حال، این ممکن است به این معنی باشد که وقتی چندین بار رمز عبور اشتباه را وارد می‌کنید، دسترسی به وب‌سایت خود را قفل می‌کنید.

 

صفحه سفید مرگ (White Screen of Death)

صفحه سفید مرگ (White Screen of Death)
آیا روی ادمین وردپرس خود یک صفحه سفید می بینید؟ این موضوع اغلب به عنوان صفحه سفید مرگ وردپرس شناخته می شود.

این زمانی اتفاق می افتد که شما محدودیت حافظه را کم تنظیم نموده اید. ممکن است ناشی از یک پلاگین یا تم با کدگذاری ضعیف یا میزبانی وب غیر قابل اعتماد باشد.

 

مشکل رمز عبور اشتباه است
مشکل رمز عبور اشتباه است در وردپرس

این ممکن است در صورتی اتفاق بیفتد که قربانی هک شده باشید، یا ممکن است اشتباهی مرتکب شوید

 

مشکلات با پلاگین ها

ممکن است به دلیل یک افزونه یا قالب معیوب، دسترسی به سایت وردپرس خود را مسدود کنید. اگر بعد از نصب یک افزونه جدید نتوانید وارد ادمین وردپرس شوید، یا اگر پیام خطا «wp-content/plugins/» را ذکر کند، ممکن است این اتفاق بیفتد.
غیرفعال کردن همه افزونه ها

برای دسترسی مجدد به سایت خود، باید به طور موقت افزونه های خود را غیرفعال کنید.

 

از دست رفتن اختیارات مدیریت

گاهی اوقات، ممکن است بتوانید وارد ادمین وردپرس خود شوید، اما هیچ یک از عملکردهای مدیریت را نمی بینید. به عنوان مثال، شما به تم ها یا افزونه های خود دسترسی ندارید.

اگر مجوزهای کاربر شما اصلاح شده باشد، ممکن است این اتفاق بیفتد. ممکن است هکرها سایت شما را آلوده کرده و سپس امتیازات مدیریت شما را حذف کرده باشند.

 

سایت وردپرس هک شده

اگر مشکوک هستید که سایت شما هک شده است، ممکن است لازم باشد اقدامات دیگری را انجام دهید.

یک وب سایت هک شده ممکن است متفاوت به نظر برسد، محتوای متفاوتی را نمایش دهد یا به طور خودکار موسیقی یا رسانه های دیگر را پخش کند. بدتر از آن، ممکن است بازدیدکنندگان شما را با ویروس آلوده کند، بنابراین باید سریع عمل کنید.

شما می توانید با راهنمای مبتدی ما در مورد نحوه تعمیر سایت وردپرس هک شده  شروع کنید . ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه هک را شناسایی کنید، سایت خود را از یک نسخه پشتیبان بازیابی کنید و هر گونه بدافزار را حذف کنید.

پس از آن، باید از سایت خود در برابر حملات بعدی محافظت کنید. ما به شما نشان می دهیم که چگونه این کار را در راهنمای امنیتی نهایی وردپرس  انجام دهید .

 

رفرش دوباره و تغییر مسیر صفحه ورود به پیشخوان

رفرش دوباره و تغییر مسیر صفحه ورود به پیشخوان

نوع دیگری از خطای ورود زمانی است که صفحه ورود به سیستم وردپرس شما به روز رسانی می شود و به صفحه ورود مجدد هدایت می شود.

این ممکن است به دلیل مقادیر نادرست آدرس سایت و فیلدهای URL در جدول گزینه های وردپرس اتفاق بیفتد. همچنین می‌تواند به دلیل پیکربندی اشتباه تنظیمات پیوند ثابت یا تنظیم تغییر مسیر در فایل htaccess. باشد.

 

خطای «این غیرفعال شده است». (خطای This Has Been Disabled)

وقتی می‌خواهید وارد بخش مدیریت وردپرس خود شوید، آیا خطای «این غیرفعال شده است» را مشاهده می‌کنید؟ این پیام زمانی نمایش داده می شود که به آدرس ادمین اشتباه رفته باشید.

یک روش رایج امنیتی وردپرس این است که URL ورود به سیستم مدیریت پیش فرض (domain.com/wp-admin) را به چیزی سفارشی تغییر دهید. این می تواند به جلوگیری از هکرها و ربات ها از ضربه زدن به URL ورود به سیستم شما در تلاش برای دسترسی کمک کند.

 

خطای “Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance”

خطای "Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance".
آیا خطای «به صورت موقت برای نگهداری برنامه ریزی شده در دسترس نیست» در وردپرس مشاهده می کنید؟ این خطا معمولاً هنگام به‌روزرسانی هسته، افزونه‌ها یا تم‌های وردپرس ظاهر می‌شود.

اما اگر سایت وردپرس شما نتواند به‌روزرسانی را تمام کند، در حالت نگهداری گیر کرده‌اید.

 

خطای PHP Syntax Errors

خطای PHP Syntax Errors

خطاهای PHP ممکن است پس از چسباندن یک قطعه کد از یک آموزش وردپرس یا وب سایت رخ دهد. کد اشتباه می تواند وب سایت شما را خراب کند و شما را از ورود به سیستم باز دارد.

اغلب، مبتدیان از ویرایشگر داخلی وردپرس از پیشخوان استفاده می کنند. این ویژگی مفید است اما اگر ندانید چه کار می‌کنید می‌تواند منجر به فاجعه شود.

اگر به دلیل یک قطعه کد، دسترسی به مدیریت وردپرس خود را قفل کرده اید، باید با استفاده از یک برنامه FTP برای دسترسی به فایل های خود، مشکل را به صورت دستی برطرف کنید.

 

سایت شما با یک مشکل فنی مواجه است (خطای Your Site Is Experiencing a Technical Issue)

سایت شما با یک مشکل فنی مواجه است

گاهی اوقات، هنگام تلاش برای دسترسی به بخش مدیریت وردپرس، ممکن است صفحه سفید یا پیامی را مشاهده کنید که می‌گوید: «سایت با مشکلات فنی مواجه است. لطفاً برای دستورالعمل‌ها، صندوق ورودی ایمیل مدیر سایت خود را بررسی کنید.

شما باید وارد حساب ایمیل مدیر خود شوید و صندوق ورودی خود را باز کنید.

باید یک ایمیل خودکار از وردپرس ببینید که به شما می گوید کدام تم یا افزونه باعث ایجاد مشکل در سایت شما می شود. همچنین یک لینک ورود به سیستم ارائه می دهد تا بتوانید به مدیر وردپرس خود دسترسی داشته باشید.

ایمیل از وردپرس در مورد مشکل فنی در سایت شما

به سادگی روی پیوند کلیک کنید، و می توانید به مدیر وردپرس خود در حالت بازیابی دسترسی پیدا کنید. سپس باید افزونه یا تمی که باعث ایجاد مشکل در سایت شما می شود را غیرفعال کنید.

امیدواریم این آموزش به شما کمک کرده باشد که وارد بخش مدیریت وردپرس خود شوید.

پارس وی دی اس
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا